Inmiddels is het al twee april, wat gaat de tijd hier snel! Iedereen heeft zich in ieder geval goed geamuseerd en we beginnen elke dag met een lach ?.

In de voormiddag hebben we onze volksdansen geoefend, zoals ’t Zot kieken en Bal in de straat. Aan de polka is duidelijk nog wat werk nodig, maar we komen er wel. Daarna hebben we uit volle borst ons volkslied meegezongen, gepaard met een arrangement van Sumer.

We waren op het nippertje van uitdrogen, toen een plotse stortbui ons aangename verkoeling bood. Iedereen stormde naar buiten en het regenwater werd ijverig verzameld.

’s Namiddags trokken we naar de stad om te kijken wat er allemaal in de winkels te vinden was en bidons water in te slaan. Veel winkels waren echter gesloten, we waren dus blij toen we iets vonden waar we konden rondkijken. Het weer was namelijk niet geweldig.

Nadat we uitgewinkeld waren, keerden we terug naar het hostel. Er werd ons verteld dat we ’s avonds hamburgers en frieten zouden krijgen, met kwijlende monden als gevolg.

Eenmaal aangekomen in het restaurant kregen we slecht nieuws te horen: menuwijziging. Men achtte het te koud en had dus eten klaargemaakt waar je van zou gloeien. De teleurstelling verdween onmiddellijk toen we het overheerlijke eten proefden.

Nadien gingen we met gevulde buik naar een gezellige souvenirwinkel, waar ze allerlei leuke spulletjes verkochten.

Langzaamaan gingen we naar weer naar onze slaapplaats. Onze laatste nacht in Lady Grey. Iedereen lag vrij vroeg in bed, vermoedelijk om wat slaap in te halen en zich voor te bereiden op het komende Youth Camp. Tot daar ons verblijf in Lady Grey.

Max en Sumer 😎

 

 

The Lady Art School

De conciërge met haar team

Room with a view: zicht vanuit één van de slaapkamers

Zicht in één van de slaapkamers

Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen