’s Ochtends werd iedereen wakker in z’n nieuw gastgezin of in het luxe resort. Na vroeg op te staan en een kort ontbijt in de Riverside Lodge, waren we allemaal klaar om concertjes te gaan spelen in allerlei schooltjes in de Town Ships: kleuterschooltjes, lagere schooltjes en middelbare schooltjes. HHhikhzinxhnhiervoor werden we in drie groepen verdeeld, elke groep nam twee schooltjes voor z’n rekening.

De kinderen waren heel enthousiast, we hebben dan ook veel high fives en knuffels uitgedeeld. Zelf deden ze ook toneeltjes en typische traditionele dansjes.

Hierna gingen we met de hele groep in de Wimpy eten, de Zuid-Afrikaanse Quick (maar met minder goeie frietjes ?). Nadat iedereen een hamburger, frietjes en een milkshake binnen had, werd iedereen opgehaald door zijn of haar gastgezin. De namiddagactiviteit hing dus af van gezin tot gezin. Sommigen gingen de winkeltjes bezoeken in Aliwal-North, anderen gingen leeuwen aaien, nog anderen gingen naar de Oranjerivier en beklommen een berg (met mooi uitzicht).

De mensen die in het resort verbleven, gingen luisteren naar het concert van de baas van het resort, die zanger is. Na een lange en vermoeiende, maar leuke dag at iedereen een heerlijk avondmaal ( zoals braai en pumpkin pie) al dan niet met zijn of haar gastgezin. Na nog wat gezellig te babbelen, gingen we uitgeput slapen.

Op naar de volgende dag!

Margot en Lennert 😎

Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen